zoeken
knop: zoek
Home/Bijnen Uitvaartverzorging

Betrouwbaar, Betrokken, Beter
Omschrijving
Duurzaam Ondernemen

Binnen onze organisatie hebben wij 5 kernwaarden, gebaseerd op Greenleave - de duurzame uitvaart, waaraan wij ons houden als het gaat om duurzaam, ofwel bewust ondernemen.

1. Goed werkgeverschap
2. Duurzame bedrijfsvoering
3. Duurzame inkoop
4. Eerlijk zaken doen
5. Maatschappelijke betrokkenheid

GreenLeave - de duurzame uitvaart

Heel veel mensen zijn geïnteresseerd in duurzaamheid en maken tijdens hun leven keuzes die hierbij passen. Toch is het nog niet zover dat ook de uitvaart (volledig) duurzaam wordt vormgegeven. Want wanneer men een uitvaart moet regelen voor een dierbare is er vaak weinig tijd om zich te oriënteren op duurzame producten en diensten en worden andere (niet duurzame) keuzes gemaakt. Wij bieden u de mogelijkheid om een uitvaart duurzaam te laten plaatsvinden en helpen u met duurzame keuzes. Als één van de initiatiefnemers doen wij dit in samenwerking met de Stichting GreenLeave.

Kernwaarden

Goed werkgeverschap
Iedere uitvaartleider heeft de GreenLeave training doorlopen. Wij bieden onze medewerkers de mogelijkheid tot opleidingen/(herhalingen) cursussen te volgen. Dit komt bijvoorbeeld regelmatig voor bij onze verzorgers om up-to-date te zijn met hun vaardigheden.

Duurzame bedrijfsvoering
Op onze panden hebben wij een energiescan laten uitvoeren. Hieruit bleek dat er op bepaalde locaties geen dubbelglas aanwezig was. Dit is dan ook vervangen. Als er nu een lamp kapot gaat, vervangen we deze door een LED-variant. Wanneer er een bedrijfsauto vervangen wordt dan moet deze voldoen aan de laagste uitstootnormen. Een recent voorbeeld hiervan is een directielid, sinds kort voortbewegend in een hybride voertuig.

Duurzame inkoop
Wij hebben met onze leveranciers afspraken over diverse producten. Zo is bijvoorbeeld onze koffie die wij schenken fair-trade, wat wil zeggen dat deze een verantwoorde herkomst heeft.

Eerlijk zaken doen
Binnen onze organisatie hanteren wij duidelijk beleid als het gaat over transparantie. Hier worden wij jaarlijks op getoetst door een onafhankelijke (ISO)keuringsinstantie, maar daar werken we zelf dagelijks aan met onze klanten.
Maatschappelijke betrokkenheid Lokale projecten, zoals recentelijk de restauratie van Barack 1B bij Nationaal Monumment Kamp Vught, steunen wij altijd graag, maar ook sportevenementen en initiatieven kunnen rekenen op onze steun.
Bezoekadres  :  Wolfskamerweg 16
5262SJ  Vught
Postadres  :  Wolfskamerweg 16
5262SJ  Vught
E-mail  :  info@bijnenuitvaartverzorging.nl
Web  :  www.bijnenuitvaartverzorging.nl
Telefoon  :  0736562379
Terug naar zoekresultaten