zoeken
knop: zoek
Home/

Nieuws - 2014

Opening Natuurbegraafplaats de Hoevens

Geplaatst: 22 augustus 2014
plaatje: bulletNa enkele jaren van voorbereiding is de opening van Natuurbegraafplaats de Hoevens eindelijk daar. Vanaf 8 september is het mogelijk om hier, omgeven door
de prachtige natuur en paradijselijke stilte van een eeuwenoud landgoed, een graf te reserveren en een uitvaart te organiseren.
Speciaal voor belangstellenden organiseert Natuurbegraafplaats de Hoevens op zondag 7 september van 10.00-16.00 uur een open dag. Ook u bent van harte welkom!

Programma
Tijdens de open dag is het mogelijk om op eigen gelegenheid rond te wandelen over de begraafplaats. Daarbij zijn onze medewerkers graag bereid uw eventuele vragen te beantwoorden.

In ontvangstgebouw ‘De Eik’ is er gelegenheid om een kopje koffie te drinken of te proeven van diverse landgoedlekkernijen. Ook worden hier ieder uur presentaties verzorgd over de mogelijkheden die Natuurbegraafplaats de Hoevens biedt en de wijze waarop u een duurzame uitvaart kunt organiseren.

In het informatiecentrum, dat vanaf de opening 7 dagen per week geopend is, kunt u foldermateriaal meenemen om thuis nog eens rustig na te lezen. Ook exposeren wij hier voorbeelden van ecologische kisten, manden, lijkwades en urnen. De leveranciers zijn aanwezig om u verdere informatie hierover te verstrekken.

Locatie
Natuurbegraafplaats de Hoevens – Goorstraat 5a – Alphen (NB)
Klik hier voor de routebeschrijving www.natuurbegraafplaatsdehoevens.nl.
terug naar overzicht