zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2024
plaatje: Woensdag 27 maart 2024:
Loop Biotech oprichter Bob Hendrikx nodigt u uit

Woensdag 27 maart 2024: "Duurzaam Uitvaart Symposium"

Geplaatst: 25 maart 2024
plaatje: bulletHi allemaal!
Hier is Bob Hendrikx, oprichter van Loop Biotech. Jullie kennen ons misschien van de paddenstoelen uitvaartkist. Wij zijn nieuw op dit platform en kijken er ontzettend naar uit om jullie te leren kennen en samen nog meer de natuur te mogen verrijken!
Voor de enthousiastelingen hebben we al een mooie kans om kennis te maken met onze snelgroeiende scale-up en onze verrijkende producten. Wij nodigen jullie van harte uit voor ons "Duurzaam Uitvaart Symposium", aanstaande woensdag 27 maart om 15:00 uur op onze groeifaciliteit in Delft. Tijdens dit symposium zal ik met co-founder Lonneke Westhoff een presentatie geven over Loop Biotech, zullen wij samen rondleidingen geven door onze groeifaciliteit, mag je zelf een stukje mycelium groeien en zullen wij een nieuwe workshop geven over marketing- en social mediastrategieën. Daarnaast ga je naar huis met een nieuwe portretfoto gemaakt door een professionele fotograaf. Natuurlijk sluiten wij het evenement af met een gezellige borrel. Wij kijken ernaar uit om jullie woensdag te ontvangen, en anders, tot heel snel!
Fijne dag!




De ticketreservering verloopt via Eventbrite. Er is een beperkt aantal plekken beschikbaar, dus meld je samen met je collega of mede-uitvaartondernemer snel aan.

Meld je snel aan via deze link
  • Locatie: Vulcanusweg 279, 2624AV in Delft
  • Datum: Woensdag 27 maart
  • Inloop: 15.00 uur
  • Programma: 15.30 tot 17.30 uur
  • Parkeren: we hebben voldoende gratis parkeerplekken op ons terrein
  • OV: op 5 minuten loopafstand van station Delft-Campus


    terug naar overzicht