zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2015

Kerst-overdenking Natuurbegraafplaat Venlo - Maasbree

Geplaatst: 18 november 2015
plaatje: bulletOp zondagavond 20 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree voor de vierde maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht.
In de openlucht dienstplaats, midden in het bos staat een podium en de omgeving wordt door speciale lampen en fakkels verlicht.
In deze bijzondere sfeer houden wij graag samen met u de jaarlijkse terugkerende Kerstoverdenking. Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd, om in de nabijheid van het graf van uw dierbare samen de aanstaande kerstdagen te overdenken. De kerstoverdenking staat onder begeleiding van Marian Sniekers en het muzikale gedeelte wordt verzorgt door Take a Seat.

Mogen we u vragen vooral op tijd aanwezig te zijn, aangezien geparkeerd moet worden bij het crematorium of bij de algemene begraafplaats. Omdat de kerstoverdenking plaats vindt in de openlucht, adviseren wij u warme kleding en schoeisel te dragen. denk ook aan een zaklamp of fakkel het is natuurlijk donker.

Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van slecht weer, daarom raadpleeg onze website www.natuurbegraafplaats.nl hier wordt 24 uur vooraf gemeld of het wel of niet doorgaat.

Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Mail: venlomaasbree@natuurbegraafplaats.nl
Tel. 0493-536099


terug naar overzicht