zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2014

Kerstoverdenking Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree

Geplaatst: 3 december 2014
plaatje: bulletOp zondagavond 14 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Venlo-Maasbree voor de derde maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht.
In de openlucht dienstplaats, midden in het bos, staat een podium en de omgeving wordt door speciale lampen en fakkels verlicht. In deze bijzondere sfeer houden wij graag samen met u de jaarlijks terugkerende kerstoverdenking.

Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd om in de nabijheid van het graf van hun dierbare samen de aanstaande kerstdagen te overdenken. De kerstoverdenking staat dit jaar onder begeleiding van Ron Bosmans en het muzikale gedeelte wordt verzorgd door Math Craenmehr met gitaar en door de trompettisten Huub en Siem Linssen.

Mogen we u vragen vooral op tijd aanwezig te zijn, aangezien geparkeerd moet worden bij het crematorium of bij de algemene begraafplaats. Bij de algemene begraafplaats zijn de poorten geopend, zodat u de snelste route kunt nemen over het hoofdpad.

Omdat de kerstoverdenking plaatsvindt in de openlucht, adviseren wij u warme kleding en bijpassend schoeisel te dragen. Denk ook aan een zaklamp of fakkel, omdat het donker is.

We gaan ervan uit dat de kerstoverdenking door kan gaan. Mochten de weersomstandigheden echter heel slecht zijn, dan zouden we misschien moeten besluiten om de bijeenkomst niet door te laten gaan. Raadpleeg daarom s.v.p. onze website www.natuurbegraafplaats.nl.

Hier wordt 24 uur vooraf gemeld of de kerstoverdenking doorgaat of niet.
Graag tot ziens op zondag 14 december!

terug naar overzicht