zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2013
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaart Trompettist

Nieuw op Uitvaart.nl: Uitvaart Trompettist

Geplaatst: 8 februari 2013
plaatje: bulletUitvaart Trompettist verzorgt op professionele en integere wijze live trompetmuziek bij uitvaartdiensten.
Muziek is heel persoonlijk en heeft een enorme emotionele waarde tijdens het moment van afscheid nemen van een geliefde.

Naast het afspelen van een CD wordt steeds vaker gekozen voor het live vertolken van één of meerdere liederen.




Trompet is daarvoor ook hét instrument bij uitstek. Het dragende geluid geeft rust en is zeer herkenbaar doordat bijvoorbeeld ook op 4 mei en tijdens andere herdenkingen hiervan gebruik wordt gemaakt. Verder is het met dit akoestische instrument mogelijk om zowel binnen als buiten te musiceren zodat er ook muziek ten gehore kan worden gebracht op de begraafplaats.




Uitvaart Trompettist werkt uitsluitend met professionele musici. Op die manier zorgen we ervoor dat u zich over de kwaliteit geen moment zorgen hoeft te maken.

Wanneer u informatie wilt ontvangen of vragen heeft, neemt u dan vrijblijvend contact met ons op. We kunnen dan de mogelijkheden met u bespreken. Schroom niet om uw wensen kenbaar te maken, ook niet wanneer het op zeer korte termijn nog gerealiseerd moet worden.




Contactgegevens
Adres
Aaltsengoed 122
3882KJ Putten


Telefoon 06-27867346
E-mail: info@uitvaart-trompettist.nl
Web www.uitvaart-trompettist.nl


De Uitvaart Trompettist is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.
terug naar overzicht