zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2011

Unieke sponsorsamenwerking Vredehof en Leendert Vriel

Geplaatst: 11 mei 2011
plaatje: bulletDe stichtingen Leendert Vriel en Terminale Thuiszorg (voor vrijwilliger terminale zorg) in Twente hebben in samenwerking met Vredehof Donatie Fonds een campagne opgezet voor werving van nieuwe vrijwilligers. Dat 2011 is uitgeroepen tot het Europees jaar van het vrijwilligerswerk is daartoe een mooie aanleiding geweest.
In de week van 9 mei plaatst Vredehof Uitvaartverzorging een bijzondere advertentie in de Twentse huis-aan-huis media. In deze advertentie vraagt zij aandacht voor het goede werk dat de vrijwilligers van de stichting Leendert Vriel Twente iedere dag opnieuw verrichten. Daarnaast verzorgt Vredehof eveneens voor de Leendert Vriel een mailing naar de huisartsen in geheel Twente. Bij deze mailing hoort een flyer die eveneens op kosten van Vredehof is gedrukt. Tot slot heeft Vredehof voor Leendert Vriel twee advertenties laten ontwikkelen, die de stichting zelf kan gebruiken voor promotiedoeleinden.
Een mooie en unieke samenwerking waar alle partijen heel gelukkig mee zijn.
Meer informatie over de stichting Leendert Vriel is te vinden op www.leendertvriel.nl



Vredehof, in Enschede voortgekomen uit de coöperatieve gedachte, is geworteld in een groot deel van Twente en Salland. Zij heeft vestigingen in Enschede, Losser, Haaksbergen, Eibergen, Neede, Almelo, Rijssen, Enter, Holten en Bathmen. De uitvaartorganisatie kent een lange traditie van aandacht en werkelijke betrokkenheid, van zorg die verder gaat. Maar ook een traditie van vernieuwen. Vredehof Uitvaartverzorging B.V. heeft met vrijwel alle verzekeringsmaatschappijen in Nederland cont(r)acten voor het uitvoeren van uitvaarten. De organisatie is er voor alle gezindten, is vertrouwd met alle rituelen en gebruiken en schept tegelijkertijd ruimte voor nieuwe vormen. Vrijwel de gehele dienstverlening wordt met eigen mensen en middelen uitgevoerd. Vredehof is daardoor nauwelijks afhankelijk van derden en dat geeft zekerheid, ondersteund door het Keurmerk Uitvaartzorg.
terug naar overzicht