zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2010
plaatje: Patrick Snijders van Momentis
Patrick Snijders van Momentis

Nieuwe kisten leverancier gaat voor scherpe prijzen en kwaliteit

Geplaatst: 29 december 2010
plaatje: bulletDe uitvaartbranche heeft er sinds deze week een nieuwe leverancier van uitvaartkisten bij. Momentis uit Naarden wil de markt bedienen met kwaliteitskisten die het kan leveren tegen lage prijzen. Uitvaartondernemers en particulieren kunnen de kisten online bestellen en hoeven geen contracten af te sluiten over hoeveelheden.
‘Bij ons staan drie pijlers voorop; kwaliteit, flexibiliteit en klantgerichtheid’, laat directeur Patrick Snijders weten aan Uitvaart.Com. Snijders heeft een economische achtergrond en probeert samen met een aantal partners een positie te veroveren in de uitvaartbranche. In deze economisch zware tijden is de prijs van een product ook in de uitvaartbranche van groot belang. Momentis speelt daar goed op in door massiefhouten kisten uit het hoogste kwaliteitssegment te leveren voor prijzen ver onder het gangbare tarief. ‘We importeren de kisten uit het buitenland waardoor we te maken hebben met veel lagere loonkosten’, aldus Snijders.

Momentis werkt niet met contracten of minimale afname hoeveelheden. Klanten kunnen op de website van het bedrijf eenvoudig een bestelling plaatsen, ook als het om één kist gaat. De bestelling wordt binnen 24-uur geleverd op het opgegeven adres.
terug naar overzicht