zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2009

Zaterdag 12 september: Open dag Uitvaartcentrum ECU

Geplaatst: 7 september 2009
plaatje: bulletEnkhuizen: De PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, organiseert op zaterdag 12 september een open dag in Uitvaartcentrum ECU. Belangstellenden zijn van harte welkom tussen 10.30 uur en 16.00 uur aan de Breedstraat 66 in Enkhuizen. Aanwezigen die nog niet eerder in het prachtige, monumentale pand zijn geweest, dat vorig jaar in het geheel is gerenoveerd, laat PC graag het uitvaartcentrum zien.
Uitvaartcentrum ECU is in gebruik door de WFC, een samenwerkingsverband van de ECU en de PC Hooft Groep en is gelegen in de mooiste straat van Enkhuizen. Belangstellenden kunnen tijdens de open dag een kijkje nemen in de verschillende ruimten in het uitvaartcentrum zoals de grote ontvangstruimte, de opbaarruimte en de kleine keuken ten behoeve van de catering. Vorig jaar is het pand van binnen geheel gerenoveerd in 19e eeuwse stijl en heeft daarmee een behoorlijke metamorfose ondergaan.

De WFC is onderdeel van de PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten. Naast verzekeren en verzorgen beheert en exploiteert de PC Hooft Groep crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen en biedt alle dienstverlening rondom de uitvaart in een organisatie. De PC Hooft Groep is ook initiatiefnemer van Uitvaart Compact, de goedkoopste uitvaart.
terug naar overzicht