zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2017

Kerstoverdenking natuurbegraafplaats Bergerbos - St.OdiliŽnberg

Geplaatst: 14 december 2017
plaatje: bulletOp zaterdagavond 23 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Bergerbos weer de jaarlijkse Kerstoverdenking georganiseerd op de centrale heuvel. De overdenking wordt dit jaar begeleidt door Corina Vossen-Hendriks (www.vossen-uitvaartdiensten.nl).
Dit jaar zijn te gast zangeres Chantal Viguurs met gitarist Marcel Jansen en De Pipers Society Castle díAldenghoor (www.pipersaldenghoor.nl).

Live streaming (audio)
Speciaal voor familie en vrienden welke in het buitenland wonen of verblijven, of voor mensen welke absoluut niet aanwezig kunnen zijn. Via uw computer, laptop, tablet of telefoon kunt u live de kerstoverdenking volgen.
Inloggen kan via www.ejaudioverhuur.nl/stream
Toegangscode: NB231217

Parkeren
De parkeerplaats van de natuurbegraafplaats is gereserveerd voor ouderen en gehandicapten.
Bezoekers kunnen hun auto in het dorp parkeren of langs de wegen richting natuurbegraafplaats. Mensen die in de omgeving wonen is het aan te raden om zoveel mogelijk te voet te komen vanwege de verkeersdrukte (denk aan uw zaklamp voor onderweg).

Weersomstandigheden
Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van extreme weersomstandigheden, daarom raadpleeg onze website www.natuurbegraafplaats.nl vanaf 24 uur voor aanvang.
terug naar overzicht