zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2017
plaatje: Final Footprint challenge

Final Footprint challenge

Geplaatst: 6 oktober 2017
plaatje: bulletDe uitvaartbranche daagt je uit om mee te denken over hoe een duurzame uitvaart er in 2030 uitziet. Samen willen we onze wereld beter achterlaten voor huidige en toekomstige generaties.
Daarom is het belangrijk dat uitvaarten volledig duurzaam zijn.
Om duurzame uitvaarten te realiseren is er meer duurzame innovatie nodig in de uitvaartbranche. Daarom willen we als branche het ontwikkelen van nieuwe kennis, producten en diensten stimuleren. Dat kunnen we niet alleen, maar doen we graag samen met anderen, binnen en buiten de sector. Samen kunnen we de gehele markt duurzamer maken.

Heb jij een idee om deze gezamenlijke ambitie voor een duurzame uitvaart te realiseren? Doe dan mee met de Final Footprint Challenge en deel jouw idee voor een duurzame uitvaart voor 1 januari 2018 via de website: www.finalfootprintchallenge.nl

Een selectie van de meest kansrijke ideen ontvangen 500,- en worden professioneel begeleid hun idee door te ontwikkelen tot gevalideerd business concept. De winnaar ontvangt 5000,- en wordt door DELA ondersteund het concept naar de markt te brengen.
terug naar overzicht