zoeken
knop: zoek
Home/Claassen Uitvaartzorg

Omschrijving
Een geliefde om nooit te vergeten…
…verdient een afscheid om nooit te vergeten.

Claassen Uitvaartzorg is een echt familiebedrijf. Inmiddels staat de 3e generatie aan het roer.
Al ruim 85 jaar zetten wij ons in voor zorgvuldige begeleiding van nabestaanden en organisatie van een waardig afscheid in de vorm van een afscheidsdienst, begrafenis of crematie, die in alle aspecten voldoet aan uw wensen. Onze aanpak kenmerkt zich door integriteit, vakkundigheid en oog voor detail.
Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk, wij streven er dan ook naar om u te laten begeleiden door één persoon vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart.
Doordat wij beschikken over een team uitvaartverzorgers met ieder hun eigen specialiteiten en kwaliteiten, kunnen wij inspelen op uw persoonlijke wensen.
Wij helpen u graag bij het verzorgen van een begrafenis of crematie afgestemd op uw wensen.
Ook is het mogelijk om in een persoonlijk gesprek uw wensen voor een begrafenis of crematie op voorhand met één van onze collega’s te bespreken.

Sinds 2010 is Uitvaartcentrum Cloosterhaege in Veghel ons hoofdkantoor. Daarnaast beschikken wij over eigen uitvaartcentra in Cuijk, Malden, Schijndel, Uden en Veghel en beheren wij rouwkamers in Boekel (BrabantZorg St. Petrus) en Heeswijk-Dinther (Laverhof Cunera De Bongerd).
Zorg dragen voor mens en milieu, het is onze tweede natuur. Dat duurzaamheid bij uitvaarten nog geen vanzelfsprekendheid is, willen wij veranderen. Niet met holle kreten, maar door praktisch invulling te geven aan duurzaamheid.
Met GreenLeave bieden wij onze klanten de keuze voor een duurzame, groene uitvaart. Daarnaast verplichten we onszelf om zo duurzaam mogelijk te werken. Dit doen we op basis van vijf kernprincipes.
- Duurzame bedrijfsvoering
- Duurzame inkoop
- Goed werkgeverschap
- Eerlijk zakendoen
- Maatschappelijke betrokkenheid

Claassen Uitvaartzorg is mede initiatiefnemer en deelnemer van GreenLeave.
Tevens zijn wij aangesloten bij Requiem, in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en zijn wij lid van BGNU.
Bezoekadres  :  Mr. van Coothstraat 9
5461AC  Veghel
Postadres  :  Postbus 283
5460AG  Veghel
E-mail  :  info@claassen.eu
Web  :  www.claassen.eu
Telefoon  :  0857441024
Fax  :  0857441048
Terug naar zoekresultaten