zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2014
plaatje: Nieuw op GroeneUitvaart.nl: Rebel`s begrafenisonderneming (`t Gooi en Flevopolder)

Nieuw op GroeneUitvaart.nl: Rebel`s begrafenisonderneming (`t Gooi en Flevopolder)

Geplaatst: 20 mei 2014
plaatje: bulletEen uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. Wij denken hierin, als sinds 1815, graag met u mee. Wij verzorgen de uitvaart zoals u het graag wilt. Bij ons staan uw wensen centraal, zowel voor als na een overlijden. Hierdoor kunt u een uitvaart altijd invullen naar uw eigen wensen.
Ook een volledig duurzame of groene uitvaart hoort bij ons tot de mogelijkheden. Voor alle onderdelen van de uitvaart kunnen wij u duurzame alternatieven aanbieden en over adviseren.

Wij zijn deelnemers van GreenLeave, in het bezit van het Keurmerk Uitvaartzorg en lid van BGNU en Requiem.

Lezing de Duurzame uitvaart
Duurzaamheidsdeskundige Esther Molenwijk van Bureau Daadwerk en Mijndert Rebel, één van de initiatiefnemers van GreenLeave, de duurzame uitvaart geven een presentatie deze avond over een duurzame uitvaart.

Tijdens deze lezing komen de achtergronden, ontwikkelingen en praktische tips voor de invulling van een duurzame uitvaart aan bod. Voor elk onderdeel van de uitvaart zijn duurzamere mogelijkheden. U kunt hierbij denken aan natuurbegraafplaatsen, urnen, kisten, bloemen en catering. Tijdens deze avond kunt u hier meer over te weten komen, producten zien en is er uitgebreid gelegenheid voor het stellen van vragen.

Meer informatie: www.rebel-uitvaart.nl

Wat: Lezing de Duurzame uitvaart
Wanneer: Woensdag 21 mei om 20.00 uur
Waar: Uitvaartcentrum Rebel, Ceintuurbaan 45 Huizen


Contactgegevens
Bezoek- en postadres:
Ceintuurbaan 45
1271BG Huizen
E-mail: info@rebel-uitvaart.nl
Web: www.rebel-uitvaart.nl
Telefoon: 035-5253067
Fax: 035-5257390

Ons werkgebied: in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Naarden, Bussum, Zeewolde en omliggende plaatsen.
terug naar overzicht