zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2014
plaatje: Vind een groene uitvaartondernemer via Uitvaartmarkt.nl

Vind een groene uitvaartondernemer via Uitvaartmarkt.nl

Geplaatst: 4 februari 2014
plaatje: bulletWie altijd heeft geleefd met aandacht en respect voor mens en dier, vindt het waarschijnlijk ook belangrijk om te kiezen voor een uitvaart die de leefomgeving zo min mogelijk belast. Maar hoe vind je zo`n `groene` uitvaartondernemer? Sindskort kun je prima terecht op een website waar je uitvaartondernemers met elkaar kunt vergelijken. Op prijs maar ook op de manier van werken. Zo kun je een uitvaartondernemer vinden die staat voor een groene uitvaart die het milieu zoveel mogelijk ontlast.
Hoe werkt het?
Op Uitvaartmarkt.nl kunnen nabestaanden een wensenformulier die nauwkeurig alle uitvaartwensen inventariseert. Daarbij kun je ook aangeven hoe belangrijk het is dat een duurzame levensstijl ook zichtbaar is tijdens de uitvaartplechtigheid.

Vervolgens wordt het wensenformulier door Uitvaartmarkt.nl doorgestuurd naar uitvaartondernemers in de buurt. Uitvaartondernemers reageren, zo is gebleken, bijzonder snel op de offerte-aanvragen. Nabestaanden kunnen de offertes van uitvaartondernemers in de buurt onderling vergelijken en vervolgens die uitvaartondernemer kiezen die het beste voorstel doet. Wat het beste voorstel is, hangt natuurlijk af van wat je belangrijk vindt. Een lage prijs? Of een ondernemer die aandacht heeft voor producten en diensten die het milieu zo min mogelijk belasten. Vaak gaat dat overigens hand in hand. Bijkomend voordeel is dat nabestaanden op deze wijze de regie zelf in de hand houden omdat het wensenformulier hen door alle aspecten van de uitvaart heen loodst, zonder sturing van derden.



Kosteloos
Het gebruik van Uitvaartmarkt.nl is kosteloos voor nabestaanden čn uitvaartondernemers die adverteren op Uitvaart.nl. Uitvaartmarkt.nl is een initiatief van BV Uitvaart.Com te Amsterdam.
terug naar overzicht