zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2014
plaatje: Natuurbegraven: Liggen onder een boom of……………?

Natuurbegraven: Liggen onder een boom of……………?

Geplaatst: 28 januari 2014
plaatje: bulletstudiereis natuurbegraven Engeland -
Landinzicht biedt professionals uit de uitvaartbranche, ontwikkelingsbranche en initiatiefnemers van natuurbegraafplaatsen de gelegenheid om in korte tijd inzicht te krijgen in het begrip natuurbegraven.
En waar kan dat beter dan in Engeland. Daar is natuurbegraven al 25 jaar actueel en het land telt ruim 250 natuurbegraafplaatsen. U zult ontdekken dat er verschillende soorten natuurbegraafplaatsen zijn; ieder met zijn eigen identiteit, uitstraling en concept.

Joyce Sengers Landinzicht organiseert een 3-daagse studiereis naar Engeland. In de periode 12-14 juni 2014 kunt u vele natuurbegraafplaatsen bezoeken in de omgeving o.a. Cambridge, Sheffield en London. Verder is er gelegenheid met eigenaren en beheerders ervaringen uit te wisselen en zijn er enkele sprekers geboekt. Meer informatie vindt u op www.joycesengers.nl en www.natuurbegraven.eu

Bent u geďnteresseerd, maar heeft u nog vragen, dan kunt u contact opnemen met Joyce Sengers via 06- 52 06 82 03.

LANDINZICHT:
Joyce Sengers is landschapsontwikkelaar en is gespecialiseerd in begraaf- en gedenkparken. Zij heeft een bijzondere fascinatie voor natuurbegraven. In Engeland bestudeerde zij vele natuurbegraafplaatsen en werkte aan diverse projecten daar.

terug naar overzicht