zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2013
plaatje: Kerst-overdenking Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree

Kerst-overdenking Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree

Geplaatst: 14 november 2013
plaatje: bulletOp zondagavond 15 december a.s. om 19.00 uur wordt op Natuurbegraafplaats Venlo - Maasbree voor de tweede maal een Kerstoverdenking georganiseerd in de openlucht. Tegenover de openlucht dienstplaats, midden in het bos staat een podium en de omgeving wordt door speciale lampen en fakkels verlicht. In deze bijzondere sfeer houden wij graag samen met u de jaarlijkse terugkerende Kerstoverdenking.
Op deze avond zijn alle nabestaanden met hun kinderen, kleinkinderen, vrienden en familie uitgenodigd, om in de nabijheid van het graf van uw dierbare samen de aanstaande kerstdagen te overdenken.

Dit jaar staat de overdenking onder leiding van ritueelbegeleidster Truus van der Beelen. Vrouwenkoor Quint en Ullian Pipes-speler Nick Verstappen zullen enkele kerstliederen ten gehore brengen en zorgen voor een extra bijzondere sfeer.

Mogen we u vragen vooral op tijd aanwezig te zijn, aangezien geparkeerd moet worden bij het crematorium of bij de algemene begraafplaats. Bij de algemene begraafplaats zijn de poorten geopend zodat u de snelste route kunt nemen over het hoofdpad. Omdat de kerstoverdenking plaats vindt in de openlucht, adviseren wij u warme kleding en schoeisel te dragen.



Doorgaan kan mede afhankelijk zijn van slecht weer, daarom raadpleeg onze website www.natuurbegraafplaats.nl hier wordt 24 uur vooraf gemeld of het wel of niet doorgaat.

De onderstaande punten kunnen een reden zijn om de Kerstoverdenking niet door te laten gaan.
  • Storm, boven windkracht 5 (vallende takken of erger)
  • Zware regenval of slagregens!
  • Strenge vorst -5 graden
  • IJzel of zware sneeuwval en hierdoor gladde wegen.
  • Mist zicht minder dab 50 meter


Mochten er vragen of opmerkingen zijn dan kunt u natuurlijk contact met ons opnemen.
Mail: venlomaasbree@natuurbegraafplaats.nl

Tel. Kantoor 0493 536099 / Huub 06 22906123 /Tom 06 46166674 / Lies 06 43544115


terug naar overzicht