zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2013
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: GlasbewerkingsBedrijf Brabant
Een monument van glas beweegt mee met het licht van de dag.

Nieuw op Uitvaart.nl: GlasbewerkingsBedrijf Brabant

Geplaatst: 18 februari 2013
plaatje: bulletEen grafmonument van glas biedt u de mogelijkheid een persoonlijk gedenkteken te ontwerpen. De elementen, woorden, kleuren of beelden die u kiest verwerken wij in glas. Om uiteindelijke een herinneringen en een plek te creëren om troost te vinden en te eren. De mogelijkheden van een glasmonument zijn veelzijdig. GBB biedt u voorbeelden en inspiratie, zodat u een houvast heeft bij uw keuze.
Glas is op diverse manieren te bewerken, het is sterk, transparant, veelzijdig, niet poreus en bestand tegen alle weertypen. Het is een monument dat geheel naar persoonlijke smaak kan worden ontworpen en niet duur hoeft te zijn.



GBB glasmonumenten is een onderdeel van GlasbewerkingsBedrijf Brabant. Meer dan 60 jaar ervaring en het kleurrijke vakmanschap, resulteren in bijzondere en waardevolle glasmonumenten en grafmonumenten. GBB beheerst het glasambacht en zorgt dat het karakter van glas door kleur, vormgeving en bewerking optimaal tot hun recht komt. Technieken als glasfusing, glasapplique, zeefdrukken op glas en brandschilderen hebben wij al meerdere jaren in huis.




Wij begeleiden u graag bij het ontwerp, de productie en de plaatsing van een passend monument in glas, met inachtneming van uw persoonlijke wensen en budget.

GBB Glasmonumenten
Kapitein Hatterasstraat 10
5015 BB Tilburg
t 013 – 532 51 10
e info@gbb.nl
w www.glasmonument.com - www.gbb.nl

GBB Glasmonumenten is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.





terug naar overzicht