zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2013
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: De Uivaartverzorgers Sluijmer & Van Olst, vestiging Dronten

Nieuw op Uitvaart.nl: De Uivaartverzorgers Sluijmer & Van Olst, vestiging Dronten

Geplaatst: 5 februari 2013
plaatje: bulletEen uitvaart is een persoonlijke aangelegenheid. De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst denken hierin graag met u mee. Wij verzorgen de uitvaart zoals u het graag wilt.
Bij ons staan uw wensen centraal, zowel voor als na een overlijden. Hierdoor kunt u een uitvaartplechtigheid voor de begrafenis of crematie altijd invullen naar uw eigen wensen. Wij nemen vanaf de achtergrond uw zorgen weg. Wij zetten onze jarenlange ervaring binnen de uitvaartzorg in om u en uw familie te begeleiden bij een bijzondere gebeurtenis zodat u kunt terugkijken op een warm, waardig en waardevol afscheid.




Het contact tussen u en uw uitvaartverzorger is van groot belang. Daarom heeft u in de meeste situaties te maken met één persoon die u begeleidt na het overlijden tot en met de uitvaart. Deze is steeds voor u aanspreekbaar, ook `s avonds en in het weekend. Door een juiste volgorde aan te brengen in wat er geregeld moet worden, zorgen wij voor rust zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken met u mee als u dat wilt. Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies en culturen.

Alles met betrekking tot de uitvaart verzorgen wij in eigen beheer zoals de laatste verzorging, het overbrengen en het opbaren van een overledene in een thuissituatie of in een uitvaartcentrum tot aan het maken van rouwdrukwerk en het vormgeven van de uitvaartplechtigheid. Ook maken wij voor u de afspraken die nodig zijn voor de afscheidsdienst in de kerk, aula of crematorium en de condoleance in een uitvaartcentrum, restaurant of andere locatie.

Ons uitvaartcentrum Elzenhof vindt u aan de Walstein 101 in Harderwijk, welke grenst aan de gelijknamige begraafplaats. In de Elzenhof zijn drie 24-uurs opbaarkamers en een aula aanwezig en is er gelegenheid tot het houden van condoleances in de ontvangruimte. Met betrekking tot de catering is er van alles mogelijk; van cake tot tapas en van koffie en thee tot wijn en bier. Wilt u een compleet warm of koud buffet? Alles is bespreekbaar.



Voorts beschikken wij over een vijftal bijzonder en hedendaags ingerichte 24-uur opbaarkamers (ook wel familie- of rouwkamers genoemd) in Dronten en Lelystad. De opbaarkamer in Dronten is gevestigd in woonzorgcentrum De Regenboog. Met de nieuwbouw van een tweetal 24-uur opbaarkamers in Zeewolde wordt binnenkort een aanvang gemaakt. Hier kan de familie op elk gewenst moment, zonder afspraak, de overledene bezoeken.

U bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartonderneming en u blijft zelf de regie houden ongeacht waar u een eventuele uitvaartverzekering heeft lopen. Wel is het zo dat bij natuurverzekeringen het pakket diensten wordt omgezet in een geldbedrag of dat deze diensten door ons kunnen worden verzorgd. Bij kapitaalverzekeringen wordt er geld uitgekeerd of kan de nota worden ingediend bij de verzekeraar. Daarom zorgen wij ervoor dat u vooraf een uitgebreide en overzichtelijke begroting van de uitvaartkosten ontvangt.

Enkele weken na de uitvaart bieden wij u de mogelijkheid tot een nazorggesprek. We horen dan graag hoe u terugkijkt op de uitvaart. Soms liggen er nog vragen van praktische aard, waar wij u een antwoord op kunnen geven.

Dagelijks worden wij benaderd met verzoeken om informatie. In plaats van u een brochure te sturen waar u slechts algemeenheden uit haalt, is onze ervaring dat een helder gesprek de beste manier is om u snel en volledig van informatie te voorzien. Eén van ons staat voor u klaar om bij u thuis of op ons kantoor geheel kosteloos en vrijblijvend uw wensen met u door te spreken.

De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst is werkzaam in de provincie Flevoland en Noordwest Veluwe en met name in Harderwijk, Hierden, Ermelo, Nijkerk, Hulshorst, Vierhouten, Nunspeet, Putten, Elspeet, Epe, Heerde, Hattem, Wapenveld, Doornspijk, Elburg, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Kampen, Zeewolde, Almere, Lelystad, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Eemnes. Ook buiten deze gebieden verzorgen wij op verzoek van de familie uitvaarten.


De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst, vestiging Dronten, zijn ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.

terug naar overzicht