zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2013
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg

Nieuw op Uitvaart.nl: Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg

Geplaatst: 1 februari 2013
plaatje: bulletHet team van Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg is al meer dan 14 jaar lang een vertrouwd gezicht in de regio, van en rondom IJmuiden, Haarlem, Velserbroek, Santpoort, Heemstede, Castricum en Beverwijk als het gaat om het verlenen van persoonlijke uitvaartzorg.
Afscheid nemen van een dierbare is een intense ervaring. Daarom is het zo belangrijk dat, wanneer men hiermee wordt geconfronteerd, dit plaatsvindt in een sfeer die past bij de overledene. Uw verdriet kunnen wij niet wegnemen. Wel kunnen wij met persoonlijke zorg en aandacht de uitvaart begeleiden.

Goed luisteren naar uw wensen en gevoelens speelt daarbij een belangrijke rol. Afscheid nemen is pijnlijk. Wij streven ernaar om samen met u het afscheid zo vorm te geven, dat er ondanks de pijn een positieve herinnering achterblijft. Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg zoekt samen met u naar de mogelijkheden om een eigen invulling aan de uitvaart te geven. Zoals helpen bij de laatste verzorging, de rouwbrief, het dragen van de kist, het meedenken over de invulling van de afscheidsdienst.

Dit alles op een zodanige manier dat u de overledene daarin herkent. Want u bent de beste getuige van het leven van de overledene. Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om tijdens het leven te praten over de dood en hoe u het allemaal geregeld wilt hebben.

U kunt bij Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg terecht voor een voorbespreking. Op basis van uw wensen wordt een kostenopgave gemaakt. Het is ook mogelijk dit bedrag te storten in het uitvaartdeposito van Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg.

Wij werken aan beide zijden van het Noordzeekanaal, de regio Haarlem, Bloemendaal, Heemstede, de regio Velsen en de regio Beverwijk, Heemskerk en Castricum.

Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg
Tel.: 0255-517452 (dag en nacht bereikbaar)
www.aliceloeters.nl

Alice Loeters persoonlijke uitvaartzorg is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl.
terug naar overzicht