zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2013
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst

Nieuw op Uitvaart.nl: De Uitvaartverzorgers Sluijmer & Van Olst

Geplaatst: 15 januari 2013
plaatje: bulletAls uitvaartonderneming is Sluijmer & Van Olst werkzaam in de provincie Flevoland en Noordwest Veluwe. Op professionele en stijlvolle wijze verzorgen wij voor u een uitvaart (crematie of begrafenis) die, ondanks het verdriet en gemis, warm is voor de nabestaanden; die een waardig afscheid is van de overledene en daardoor een waardevolle herinnering voor degenen die verdergaan met het leven.
Direct contact wanneer u wilt

Het contact tussen u en uw uitvaartverzorger is van groot belang. Daarom heeft u in de meeste situaties te maken met één persoon die u begeleidt na het overlijden tot en met de uitvaart. Deze is steeds voor u aanspreekbaar, ook `s avonds en in het weekend. Door een juiste volgorde aan te brengen in wat er geregeld moet worden, zorgen wij voor rust zodat u weloverwogen keuzes kunt maken. Wij luisteren naar uw wensen en ideeën en denken met u mee als u dat wilt. Vanzelfsprekend staan wij open voor alle religies en culturen.

Nagenoeg alle zaken rondom een uitvaart verzorgen wij zelf, zoals het overbrengen, de laatste verzorging en de opbaring van een overledene; het rouwdrukwerk; de organisatie van de uitvaart; de condoleance; (assistentie bij) de invulling en uitvoering van de afscheidsplechtigheid in kerk of aula van een crematorium; etc. Door onze aanpak kunnen wij u een persoonlijke en begeleiding garanderen.


Uitvaartcentrum Elzenhof
Ons uitvaartcentrum “Elzenhof” vindt u aan de Walstein 101 in Harderwijk, welke grenst aan de gelijknamige begraafplaats. In de Elzenhof zijn drie 24 uurs opbaarkamers en een aula aanwezig en is er gelegenheid tot het houden van condoleances in de ontvangruimte. Met betrekking tot de catering is er van alles mogelijk; van cake tot tapas en van koffie en thee tot wijn en bier. Wilt u een compleet warm of koud buffet? Alles is bespreekbaar.






Familiekamers 24 uur per dag toegankelijk
Voorts beschikken wij over een vijftal bijzondere en fraai ingerichte 24-uurskamers (ook wel familiekamers of rouwkamers genoemd) in Dronten en Lelystad. Met de nieuwbouw van een tweetal 24-uurskamers in Zeewolde wordt binnenkort een aanvang gemaakt.
De overledenene die hier wordt opgebaard, kan op elk moment en zonder afspraak door de familie worden bezocht.
Vanzelfsprekend kunnen wij ook een thuisopbaring volledig verzorgen.
Voor een indruk van onze rouwkamers verwijzen wij u naar onze website: www.sluijmerenvanolst.nl




U bent altijd vrij in de keuze van uw uitvaartonderneming en u blijft zelf de regie houden ongeacht waar u een eventuele uitvaartverzekering heeft lopen. Wel is het zo dat bij natuurverzekeringen het pakket diensten wordt omgezet in een geldbedrag of dat deze diensten door ons kunnen worden verzorgd. Bij kapitaalverzekeringen wordt er geld uitgekeerd of kan de nota worden ingediend bij de verzekeraar. Daarom zorgen wij ervoor dat u vooraf een uitgebreide en overzichtelijke kostenbegroting ontvangt.


Nazorg

Enkele weken na de uitvaart bieden wij u de mogelijkheid tot een nazorggesprek. We horen dan graag hoe u terugkijkt op de uitvaart. Soms liggen er nog vragen van praktische aard, waar wij u een antwoord op kunnen geven.

Dagelijks worden wij benaderd met verzoeken om informatie. In plaats van u een brochure te sturen waar u slechts algemeenheden uit haalt, is onze ervaring dat een helder gesprek de beste manier is om u snel en volledig van informatie te voorzien. Eén van ons staat voor u klaar om bij u thuis of op ons kantoor geheel kosteloos en vrijblijvend uw wensen met u door te spreken.




Werkgebied
Ons werkgebied is Harderwijk, Hierden, Ermelo, Nijkerk, Hulshorst, Vierhouten, Nunspeet, Putten, Elspeet, Epe, Heerde, Hattem, Wapenveld, Doornspijk, Elburg, Dronten, Swifterbant, Biddinghuizen, Kampen, Zeewolde, Almere, Lelystad, Naarden, Bussum, Hilversum, Laren, Blaricum, Eemnes.
terug naar overzicht