zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2012
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: Dezeo Uitvaartbegeleiding, dé uitvaartondernemer voor Tilburg en omstreken.

Nieuw op Uitvaart.nl: Dezeo Uitvaartbegeleiding, dé uitvaartondernemer voor Tilburg en omstreken.

Geplaatst: 23 november 2012
plaatje: bulletWij, Cesco Schellekens en Linda Prater, zorgen voor een passend en persoonlijk afscheid, evenals uiterst persoonlijke begeleiding en zorg. Voor iedere uitvaart een warme herinnering creëren voor de nabestaanden.
Voor iedere uitvaart een warme herinnering creëren voor de nabestaanden. Dat is onze missie! Of het nu gaat om een begrafenis, crematie of herinneringsdienst, wij zorgen voor een passend en persoonlijk afscheid, evenals uiterst persoonlijke begeleiding en voorzorg of nazorg.

Persoonlijke uitvaartverzorging in Tilburg
Wij maken mensen ervan bewust van wat er bij komt kijken en waarom ogenschijnlijk kleine beslissingen zo belangrijk kunnen zijn. Bewustwording en transparantie. Kortom, complete uitvaartzorg, waaronder laatste verzorging, vormgeven van de condoleance en afscheidsplechtigheid, ondersteuning en advisering bij nazorg en administratieve afhandelingen.

Maatschappelijk verantwoord
Wij geloven in maatschappelijk verantwoord ondernemen en voeren in ons ruime assortimenten van producten diverse milieubewuste producten: urnen en kisten van de resten van de suikerrietplant (LifeArt Netherlands), houten urnen (Return), ambachtelijk vervaardigd in Gambia. Tevens zijn we gespecialiseerd in uitvaarten die gebruik maken van bijzonder vervoer zoals de uitvaarttruck en de uitvaartmotor.



Werkgebied Dezeo Uitvaartbegeleiding
Dezeo Uitvaartbegeleiding is voornamelijk werkzaam in de regio Tilburg, Hilvarenbeek, Goirle, Berkel-Enschot, Riel en Oisterwijk. In deze regio kunt u 24 uur per dag een beroep op ons doen, of het nu gaat om een begrafenis of crematie in Tilburg.

Wilt u weten wat er allemaal geregeld moet worden bij een uitvaart en welke kosten daarmee gepaard gaan? Wilt u uw eigen wensen vast laten leggen voor uw nabestaanden? Heeft u een uitvaart te regelen of heeft u behoefte aan hulp? Neem gerust contact op, ongeacht waar u verzekerd bent.

Telefoon: 013-2600302
E-mail: info@dezeo-uitvaarten.nl
Web: www.dezeo-uitvaarten.nl
terug naar overzicht