zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2012
plaatje: Nieuw op uitvaart.nl: Cournot Financieel, specialist in aangiftes erfbelasting

Nieuw op uitvaart.nl: Cournot Financieel, specialist in aangiftes erfbelasting

Geplaatst: 18 juli 2012
plaatje: bulletCournot Financieel is gespecialiseerd in het verzorgen van overlijdensaangiftes en de aangiftes erfbelasting welke u als nabestaande dient in te dienen bij de Belastingdienst. Wij staan sinds 1968 relaties bij op het gebied van financiële dienstverlening in de meest brede zin van het woord.
Onze fiscaal juristen zijn gespecialiseerd in deze ingewikkelde materie en kunnen u tegen vriendelijke tarieven bijstaan bij het verzorgen van deze aangiftes. Wij proberen zoveel mogelijk een vast tarief met u af te spreken zodat u bij het aangaan van de relatie weet waar u aan toe bent.

Wij geven op het gebied van erfrecht advies op maat. Ook kunnen wij u van te voren belastingadvies geven om erfbelasting te besparen voor uw nabestaanden. In de meeste gevallen verdient u de advieskosten ruimschoots terug vanwege de te besparen belastingen.

Ook bieden wij u estate planning aan. Deze vorm van advisering is een uitbreiding van financiële planning en bestaat uit het op een fiscaal zo aantrekkelijk mogelijke manier overdragen van vermogen aan de volgende generaties.

Heeft u naar aanleiding van dit bericht vragen dan kunt u deze stellen aan de heer mr. drs. J. (Julian) Langkemper LL.M. CB welke bereikbaar is op telefoonnummer 0168-327702 of per e-mail op j.langkemper@cournot.nl.
terug naar overzicht