zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2012
plaatje: Nieuw op Uitvaart.nl: C. Mensink-Ferguson Uitvaartzorg (Alphen aan den Rijn)

Nieuw op Uitvaart.nl: C. Mensink-Ferguson Uitvaartzorg (Alphen aan den Rijn)

Geplaatst: 9 juli 2012
plaatje: bulletOp professionele en stijlvolle wijze verzorgt Mensink-Ferguson Uitvaartzorg voor u een uitvaart (crematie of begrafenis) die, ondanks het verdriet en gemis, warm is voor de nabestaanden; die een waardig afscheid is van de overledene en daardoor een waardevolle herinnering voor degenen die verdergaan met het leven. Uitvaartonderneming C. Mensink-Ferguson Uitvaartzorg is voornamelijk werkzaam in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Gouda en Rijnwoude.
Praktisch alle zaken rondom een uitvaart verzorgen wij zelf, zoals het overbrengen, de laatste verzorging en de opbaring van een overledene; het rouwdrukwerk; de organisatie van de uitvaart; de condoleance; (assistentie bij) de invulling en uitvoering van de afscheidsplechtigheid in kerk of aula van een crematorium; etc. Door onze aanpak kunnen wij u een persoonlijke benadering en begeleiding garanderen.

In Alphen aan den Rijn beschikken wij over een bijzondere opbaarlocatie: twee fraai ingerichte 24-uurskamers (ook wel familiekamers of rouwkamers genoemd). De overledene die hier wordt opgebaard, kan op elk moment en zonder afspraak door familie worden bezocht. Vanzelfsprekend kunnen wij ook een thuisopbaring volledig verzorgen.
Het adres van onze rouwkamers is:

Stuifzwam 12
2403 HM Alphen aan den Rijn

Wilt u van onze diensten gebruikmaken? Dan maakt het niet uit wat voor uitvaartverzekering u heeft, en bij welke maatschappij. Misschien wilt u juist eens advies over een natura- of kapitaaluitvaartverzekering; wij informeren u graag.
Wilt u van tevoren, bij leven, een en ander regelen en op papier zetten, dan kunt u ons een wilsbeschikking met kostenoverzicht laten opstellen; op die manier beschikt u over een actuele indicatie van de uitvaartkosten. Zo’n voorbespreking is geheel vrijblijvend en kosteloos.

Voor meer informatie, kijk op http://www.mensink-fergusonuitvaartzorg.nl/.
Mensink-Ferguson Uitvaartzorg is ook te vinden op www.uitvaartkaart.nl en www.uitvaartsite.nl. Of bekijk hieronder de bedrijfsfilm:

terug naar overzicht