zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2012
plaatje: Foto: Hans Jansen Fotografie, Best
Foto: Hans Jansen Fotografie, Best

Ritueelbegeleiders bij afscheid

Geplaatst: 28 juni 2012
plaatje: bulletZaterdag 23 juni 2012 hebben 10 ritueelbegeleiders de erkende post-hbo-opleiding ‘Ritueel begeleiden bij afscheid” bij Het Moment afgerond met een diploma. Deze rites de passage is gevierd met vrienden en familie.
Sommigen zijn vanaf het begin actief binnen een kerkgemeenschap, werkzaam in de uitvaartbranche of zelfstandige ondernemer, anderen hebben een carrière-switch voor ogen. Een citaat uit één van de evaluaties: “De opbouw van de lessen was goed. In het begin ervaar je zelf nog niet, waar het allemaal heen gaat, achteraf past alles als een legpuzzel in elkaar” is een typerende opmerking, die vaak gehoord wordt.



Op de foto van links naar rechts, van boven en onder: Annette Tahija-Blom (Culemborg), Annemieke Goedhart (Capelle aan den IJssel), Dagmara Schellekens (Nijmegen), Yvonne Kerkwijk (Heemskerk) , Rien van der Zeijden (Nij Beets), Patricia van Meerkerk (Amstelveen), Ans Borgonjen (Amersfoort), Marieke Wortman-Van Zeil (Rijpwetering), Riëtte Wissink-Roossink (Enschede) en Willemien Jansen-Van der Scheur (Best).
terug naar overzicht