zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2011
plaatje: Nieuwe website over werken in de uitvaart: www.uitvaartvacatures.nl

Nieuwe website over werken in de uitvaart: www.uitvaartvacatures.nl

Geplaatst: 24 augustus 2011
plaatje: bulletPrecies 4 weken na de lancering van het vernieuwde Uitvaart.nl lanceert BV Uitvaart.Com vandaag een nieuwe site: www.uitvaartvacatures.nl. De site wordt dé plek waar werkgevers en werkzoekenden elkaar vinden.
De nieuwe vacaturesite, een vervolg op de oude vacaturebank, is helemaal opnieuw gebouwd. Werkgevers hebben nu de mogelijkheid om een videoprofiel te plaatsen bij hun vacatures. Zo krijgen werkzoekenden gelijk een goed beeld van de werkgever. Ook kunnen werkgevers een salarisschaal uit de CAO Uitvaartverzorging en CAO Crematoria plaatsen bij de vacatures. Op de site wordt dan meteen het minimale en maximale salaris van de betreffende functie getoond. Tevens kunnen alle vacatures kenbaar gemaakt worden via sociale netwerken als Twitter, Linkedin en Google+.

Werkzoekenden kunnen, wanneer zij dat wensen, ook een videoprofiel toevoegen aan hun oproep en direct linken naar hun CV op zakelijke netwerksite Linkedin.

Kosten
Om kosteloos gebruik te maken van de nieuwe vacaturesite, dient een bedrijf aan 2 voorwaarden te voldoen:
1. Het bedrijf moet geregistreerd zijn op Uitvaartbranche.nl. Om gebruik te maken van de vacaturebank dient te worden ingelogd met dezelfde gegevens als waarmee wordt ingelogd op Uitvaartbranche.nl.

2. Het bedrijf moet een klant zijn van BV Uitvaart.Com. Bedrijven die wel geregistreerd zijn op Uitvaartbranche.nl maar geen klant zijn van BV Uitvaart.Com kunnen tegen een vergoeding gebruik maken van de vacaturebank.

Meer informatie
Naast vacatures en oproepen van werkzoekenden bevat de site ook de volledige en meest actuele CAO Uitvaartverzorging en CAO Crematoria en meer informatie over alle opleidingen in de uitvaartbranche.

Bekijk de site op www.uitvaartvacatures.nl.
terug naar overzicht