zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2010
Uniek in Nederland, in Europa en in de rest van de wereld

PC Hooft maakt grote stap met online regelen uitvaart

Geplaatst: 20 december 2010
plaatje: bulletTwee jaar na de lancering op 8 december 2008 van de eerste op internet vast te leggen uitvaart, presenteert PC Hooft een nieuwe online dienstverlening: Uitvaart Direct. Hiermee kan geheel online een complete uitvaart worden vastgelegd, waarbij de nabestaanden naast hun persoonlijke wensen nu ook voor het eerst locatiekeuze en tijdstip van de plechtigheid zelf direct kunnen reserveren. PC Hooft is de eerste uitvaartorganisatie die deze complete dienstverlening via internet aanbiedt.
Uitvaart Direct wordt aangeboden naast Compact, de eerste uitvaartdienstverlening van PC Hooft die via internet vast te leggen was. Bij Uitvaart Compact gaat het om een uitvaart met een vast dienstenpakket tegen een vaste zeer lage prijs. Voortbouwend op het succes van dit dienstenconcept wordt met Uitvaart Direct een uitvaartdienstverlening geboden die men naar eigen wens kan vormgeven. Afhankelijk van de gemaakte keuzes kunnen de nabestaanden zelf bepalen hoeveel geld zij willen besteden.

Uitvaart Direct
Dienstverlening via internet is tegenwoordig heel normaal. Via uitvaartdirect.nl kan een complete uitvaart, direct en geheel via internet, 24/7 worden geregeld. De nabestaanden kunnen samen met familie of naaste vrienden in alle rust de uitvaart voor de overledene vastleggen en daarbij persoonlijke keuzes maken voor begraven of cremeren, type kist, bloemen, locatie, hoeveel mensen worden uitgenodigd, de tekst op de rouwkaart en catering.

Uitvaart Direct gaat uit van hoge kwaliteitsnormen en biedt een basisdienstverlening waarop u naar uw persoonlijke keuze aanvullingen kunt maken en vastleggen. Terwijl de cliënt zijn of haar keuzes vastlegt, krijgt deze een transparant kostenoverzicht bij de gemaakte keuzes. Uitvaart Direct is geen budgetproduct, maar biedt omdat de cliënt het zelf regelt wel kostenvoordelen. Zodra de uitvaart is vastgelegd, verzorgt Uitvaart Direct alle afgesproken diensten. Voorafgaand en op de dag van de uitvaart wordt de familie persoonlijk bijgestaan en gesteund door een uitvaartbegeleider om de uitvaartplechtigheid naar wens te laten verlopen.

PC Hooft
PC Hooft is verzekeraar en verzorger van uitvaarten. Al bijna 80 jaar verzorgt zij in heel Nederland uitvaarten voor iedereen, ongeacht religie of achtergrond. Uitgangspunt daarbij is een kwalitatieve uitvaart te verzorgen voor een scherpe prijs, met respect voor de overledene en een goede herinnering voor de nabestaanden. PC Hooft beheert en exploiteert uitvaartcentra, crematoria en begraafplaatsen.
terug naar overzicht