zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2010

UVZ plaatst speciale herdenkingsboom

Geplaatst: 7 december 2010
plaatje: bulletUitvaartverzorging UVZ plaatst voor het uitvaartcentrum in Hoogland een speciale herdenkingsboom, dat meldt Stadamersfoort.nl. In deze boom, die elke avond verlicht is, kan iedereen die dat wil herinneringen of een gedachte op komen hangen aan iemand die hij/zij verloren is. De boom staat er nog tot 6 januari.
De boom wordt dit jaar opnieuw geplaatst vanwege het grote succes van vorig jaar. ‘De boom hing aan het einde van de periode vorig jaar helemaal vol met knuffels, kaartjes en ballen. Ook kwamen mensen zomaar binnen lopen om hun verhaal te doen,’ aldus directeur Grč te Braak.

Op 14 december is er een jaarlijkse herdenkingsavond in het uitvaartcentrum van UVZ. Tijdens deze bijeenkomst zullen er verhalen worden verteld en gedichten worden gelezen. De muzikale bijdrage wordt dit jaar verzorgd door Good till now. De herdenking staat open voor iedereen en is gratis toegankelijk. Wie de herdenking wil bijwonen kan zich aanmelden via 033-4648006. Voor het ophangen van een herdenking in de boom, hoeft niet te worden aangemeld.
terug naar overzicht