zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2010
plaatje: Erkenning van kwaliteit voor van der Putten
Erkenning van kwaliteit voor van der Putten

Van der Putten partner van DELA

Geplaatst: 29 oktober 2010
plaatje: bulletVan der Putten uitvaartverzorging uit Lisse is partner geworden van DELA, dat meldt Webregio.nl. Van der Putten gaat voor DELA in deze regio de uitvaarten verzorgen. DELA had hier zelf nog geen uitvaartvestiging.
Het partnerschap betekent voor van der Putten niet alleen een erkenning van kwaliteit, maar ook een flinke groei. “Door onze krachten te bundelen en te profiteren van elkaars voordelen, kunnen we de DELA-verzekerden en de particuliere klanten in de Duin en Bollenstreek nu nog meer zekerheid, zorg en continuïteit bieden. Daarnaast past de samenwerking goed in onze filosofie om te willen groeien in ons huidig werkgebied”, aldus directeur Alexander van der Pijl.

In 2007 werd van der Putten uitvaartzorg overgenomen door Dunweg uitvaartzorg uit Hoofddorp. Kwaliteit heeft bij de uitvaartverzorger altijd hoog in het vaandel gestaan en wordt onder andere getoetst via een tevredenheidonderzoek onder nabestaanden. “Wat mensen zich niet altijd realiseren is dat wij een professionele organisatie zijn die 24 uur per dag, 365 dagen per jaar een topprestatie moeten kunnen leveren, er mag namelijk niets fout gaan. Daarom zij wij, op gepaste wijze, bijzonder verheugd dat DELA voor ons gekozen heeft. Wij zullen er alles aan doen om de verzekerden van de DELA van dienst te zijn, dag en nacht”, aldus van der Pijl.
terug naar overzicht