zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2010
plaatje: Yarden Uitvaartorganisatie lanceert nieuwe website
Nieuwe website informeert en inspireert

Yarden Uitvaartorganisatie lanceert nieuwe website

Geplaatst: 28 mei 2010
plaatje: bulletOp vrijdag 28 mei is de totaal vernieuwde website van Yarden live gegaan. De website combineert praktische en inspirerende informatie over het regelen van een uitvaart met modern gebruiksgemak. De website is opgebouwd vanuit het motto ‘ iedere uitvaart uniek’. Door uitvaartwensen centraal te stellen, wil Yarden mensen stimuleren zich een beeld te vormen van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor de nabestaanden. Inspiratie opdoen voor je uitvaartwensen, de nieuwe website voorziet hier op een laagdrempelige en makkelijke manier in.
Laat je inspireren
Inspiratie opdoen voor je uitvaart is voor veel mensen iets waar niet snel bij wordt stilgestaan. De vernieuwde website biedt ’ een helpende hand in de vorm van thema’s. Kies een thema dat je aanspreekt (bijvoorbeeld Thuis, Hollands of Bourgondisch) en laat je inspireren om je eigen wensen vorm te geven.

Uitvaartwensen vastleggen
Niets is lastiger dan een uitvaart laten verzorgen van een dierbare waarvan je niet weet wat zijn of haar uitvaartwensen zijn. Yarden biedt daarom binnen de vernieuwde website op een laagdrempelige wijze de mogelijkheid om je uitvaartwensen te registreren. Zo voorkom je dat straks jouw nabestaanden niet weten hoe jij je uitvaart zou willen. Ook als je geen uitgebreide uitvaart wenst, is het verstandig om dit vast te leggen.

De agenda
De maatschappelijke betrokkenheid van Yarden gaat verder dan alleen het verzekeren en verzorgen van de uitvaart zelf. Daarom doet Yarden meer, o.a. via Yarden Vereniging. De vereniging organiseert allerlei activiteiten die het nadenken over `de dood` stimuleren. Op de vernieuwde website is er de mogelijkheid je direct in te schrijven voor een activiteit.

Over Yarden
Yarden is een jonge, snel groeiende uitvaartorganisatie, die uitvaartverzorging, verzekeringen en voorlichting aanbiedt. Yarden telt bijna 1 miljoen leden. De ambitie van Yarden is helder, dé uitvaartorganisatie van Nederland zijn. Maximale persoonlijke aandacht voor iedere afzonderlijke klant en elke individuele wens is daarbij het vaste uitgangspunt. Niet voor niets is het motto van Yarden `Iedere uitvaart uniek`. Door uitvaartwensen centraal te stellen wil Yarden dat mensen zich bewust worden van hun wensen – en dat ze deze gaan vastleggen. Immers hierdoor kan een uitvaart worden uitgevoerd zoals de klant dat wil. Niet alleen voor zichzelf maar ook voor hun nabestaanden. Yarden weet uit ervaring dat een uitvaart een unieke en bij de overledene passende gebeurtenis dient te zijn zodat dit een positieve bijdrage levert aan de rouwverwerking.
terug naar overzicht