zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2009

Zaterdag 26 september: Open dag: 10 jaar Het Uitvaarthuis Purmerend Beemster

Geplaatst: 15 september 2009
plaatje: bulletPurmerend: Het Uitvaarthuis bestaat 10 jaar. Speciaal voor dit jubileum opent Het Uitvaarthuis zijn deuren tijdens een open dag op zaterdag 26 september. Tussen 10.30 uur en 16.00 uur worden bezoekers aan de Doctor J.M. den Uyllaan 14-16 te Purmerend ontvangen met een kopje koffie en een gebakje. Alle inwoners van Purmerend, de Beemster en de Zeevang ontvangen een uitnodiging. Tevens geeft Uitvaartverzorging Purmerend Beemster voor deze gelegenheid een speciaal jubileumcertificaat uit.
Gedurende de open dag is het mogelijk een kijkje te nemen in de verschillende ruimten van Het Uitvaarthuis. Daarnaast kun u zich laten informeren over de dienstverlening van Uitvaartverzorging Purmerend Beemster en wordt een lezing gegeven over rouwverwerking. De studentendragersgroep van de PC geeft een demonstratie Engels dragen. De dag wordt met live muziek omlijst.

De medewerkers van Uitvaartverzorging Purmerend Beemster leiden u graag rond langs onder andere de ontvangstruimten en opbaarkamers. Het Uitvaarthuis biedt de mogelijkheid voor nabestaanden om afscheid te nemen van de overledene en familie en vrienden te ontvangen tijdens het rouwbezoek. Het is tevens mogelijk om een plechtigheid in klein gezelschap te laten plaatsvinden met aansluitend een condoleance. Centraal bij de dienstverlening van Uitvaartverzorging Purmerend Beemster staan respect voor de overledene en een goede herinnering aan het afscheid voor de nabestaanden.

Iedereen is zaterdag 26 september van harte welkom om een kijkje te komen nemen. In verband met de verwachte belangstelling wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer of de fiets te komen.

Uitvaartverzorging Purmerend Beemster is een handelsnaam van PC Hooft Uitvaartverzorging (houder Keurmerk Uitvaartzorg) welke onderdeel is van PC Hooft Groep BV. De PC Hooft Groep, verzekeraar en verzorger van uitvaarten, beheert en exploiteert tevens crematoria, uitvaartcentra en begraafplaatsen. De PC Hooft Groep is initiatiefnemer van Uitvaart Compact. Bij Uitvaart Compact is de uitvaart teruggebracht tot de essentie, waardoor zij de goedkoopste uitvaart kan aanbieden. Een uitvaart regelen via Uitvaart Compact kan 24 uur, zeven dagen in de week online via uitvaartcompact.nl.
terug naar overzicht