zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2009

Gooische Uitvaartverzorging komt met unieke service: Overnachting voor nabestaanden

Geplaatst: 27 april 2009
plaatje: bulletDe Gooische Uitvaartverzorging in Hilversum biedt een unieke service. Nabestaanden die van ver moeten komen, wordt de mogelijkheid geboden om de nacht voor de uitvaart door te brengen in een hotel tegenover uitvaartcentrum Den Hull. Tegen gereduceerd tarief kunnen nabestaanden de nacht doorbrengen in het luxueuze Amrâth Hotel Lapershoek.
Door op de dag of avond voor de uitvaart al ter plekke te zijn, kunnen de naasten van de overledene ook op de condoleanceavond aanwezig zijn. De stress van te laat komen vanwege files en andere verkeersproblemen is verleden tijd. Nabestaanden kunnen zo zonder extra spanning de uitvaart bijwonen.

De Gooische Uitvaartverzorging is met dit aanbod de eerste en enige in Nederland. Zij maakt zichzelf daarmee een uitvaartverzorger die daadwerkelijk alle zorg uit handen neemt en stijlvolle dienstverlening biedt.

De relatie tussen een hotelovernachting en een uitvaart is misschien niet zo vanzelfsprekend, maar de keuze voor het Amrâth Hotel Lapershoek was voor de GUV wel heel vanzelfsprekend. Het hotel ligt tegenover het uitvaartcentrum en heeft hetzelfde service- en kwaliteitsniveau als de GUV. Beide partijen vullen elkaar uitstekend aan en delen door deze samenwerking de zorg voor de nabestaanden.

De Gooische Uitvaartverzorging tilt met deze stap richting nabestaanden haar dienstverlening naar een hoger niveau.
terug naar overzicht