zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2009
plaatje: Ritme van de Rouw
Rouwritueel

Ritme van de Rouw

Geplaatst: 22 april 2009
plaatje: bulletVoor iedereen die een dierbaar iemand wil herdenken, is er op zaterdag 9 mei van 14.00 tot 17.00 het rouwritueel ‘Ritme van de Rouw. Alting & Partners uitvaartonderneming uit Utrecht organiseert dit jaarlijks terugkerend ritueel.
In de veilige, rustige en natuurlijke omgeving van het voormalige klooster Samaya in Werkhoven zullen we een middag lang reizen door het land van rouw. Met klank en imaginatie gaan we op reis in binnen- en buitenwereld om te ervaren waar u nu staat ten opzichte van uw verlies. We bieden een betekenisvol, modern ritueel aan met de andere reizigers, waarbij we onze verloren dierbaren in het licht zetten en haar of zijn naam tot klinken brengen. Na afloop is er een korte nazit met een drankje en een hapje als hartversterking om weer verder te gaan.

Een herinner-ding meenemen
Voor het ritueel is uw aanwezigheid voldoende, er wordt niets speciaals van u verwacht. Er zijn maximaal 20 andere deelnemers. We vinden het fijn, als u een voorwerp meeneemt, dat voor u symbool staat voor uw verloren dierbare en voor wat hij of zij voor u betekent.

Tip: doe stevige schoenen aan om in het - soms natte - gras te kunnen lopen.

Wanneer: Zaterdag 9 mei van 14.00-17.00 (ontvangst vanaf 13.30)

Waar: Samaya, Hollendewagenweg 20, Werkhoven. Kijk op www.samaya.nl voor een routebeschrijving met eigen vervoer. Bent u aangewezen op het OV, neem dan contact met ons op.

Aanmelden: voor 1 mei 2009 per email (info@altinguitvaart.nl) of telefonisch (030-2380038)

Kosten: 45,- (U-pas, 50% korting) overmaken op giro 2387981 t.n.v Alting&Partners Uitvaartonderneming, Utrecht. O.v.v. Ritme van de Rouw 2009 met naam en adres deelnemer(s). Na ontvangst van de betaling is uw deelname definitief.

Voor meer informatie: http://altinguitvaart.nl
terug naar overzicht