zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2009
plaatje:

"Phoenix Urnen ®" handbeschilderde sierurnen op Uitvaartbeurs Alkmaar

Geplaatst: 13 april 2009
plaatje: bulletOp zaterdag 23 mei zal Michaël van de Sande, plateelschilder en eigenaar van het atelier van “ Phoenix Urnen”, op de Uitvaartbeurs te Alkmaar in de Grote of St. Laurenskerk een demonstratie geven van het met de hand beschilderen van zijn bijzondere sierurnen.
Hij heeft zijn vakopleiding genoten bij de wereldberoemde Koninklijke Aardewerkfabriek “De Porceleyne Fles Anno 1653” in Delft, en heeft daar vele jaren het vak van plateelschilder uitgeoefend. Daarnaast heeft hij ook de opleiding “Grafisch en Typografisch Ontwerpen” gevolgd op de Koninklijke Academie van Beeldende Kunst in Den Haag.
De naam Phoenix Urnen ® / Phoenix Urns ® is inmiddels een officiële internationaal geregistreerde merknaam en een begrip binnen de uitvaartwereld. De bijzondere urnen vinden inmiddels hun weg over de hele wereld.
Door de heel verfijnde decoraties en de vorm zijn “Phoenix Urnen ®” zeer fraaie siervazen en nauwelijks herkenbaar als urnen voor asbewaring. Dit maakt ze dus ook zeer geschikt als sierurn in huis. Maar ook als buitenurn voor plaatsing in een columbarium, urnentuin of zelfs in een urnengraf is het een mooie en waardige keuze.
Naast een serie vaste decoraties biedt het atelier ook de mogelijkheid om een decoratie naar eigen idee te laten uitvoeren, bijvoorbeeld afgestemd op de hobby of het beroep van de overledene.
Bij ieder product wordt een “Certificaat van Echtheid” meegeleverd.
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michaël van de Sande:
Phoenix Urnen
t.a.v. Michaël van de Sande
Oranjekanaal noordzijde 22
9415 TP Hijken
tel. (0031)- 0593 567 209
website www.phoenixurnen.nl


terug naar overzicht