zoeken
knop: zoek

Groene uitvaart Actueel

Nieuws - 2009

Eenvoudig een rouwadvertentie in huis-aan-huiskranten

Geplaatst: 13 februari 2009
plaatje: bulletAfscheid nemen van een dierbare doet iedereen op zijn eigen manier. Een laatste persoonlijke groet is belangrijk als een familielid, vriend of collega overlijdt. Ook in huis-aan-huiskranten is dit nu zeer eenvoudig met Monuta Rouwbericht.
De pagina met rouwadvertenties is de best bekeken pagina in veel kranten. Nabestaanden en betrokkenen plaatsen rouwberichten om het overlijden te melden en hun medeleven te betuigen. Rouwadvertenties zijn de laatste jaren steeds persoonlijker geworden. Steeds vaker kiezen buren, vrienden en collega’s voor een bericht in de plaatselijke huis-aan-huiskrant. Met Monuta Rouwbericht (www.monuta.nl/rouwbericht) kan iedereen eenvoudig zelf een rouwadvertentie maken en plaatsen.

Monuta Rouwbericht bestaat uit een paar eenvoudige stappen. Allereerst kies je de krant waarin je de rouwadvertentie wilt plaatsen. Hierna zie je de mogelijkheden die deze krant biedt, de plaatsingsdata en de kosten. Het maken van het rouwbericht biedt alle mogelijkheden voor eigen inbreng. Je kiest voor een standaardadvertentie of stelt de advertentie helemaal zelf samen: afbeelding, kader, indeling, etc. Nadat je de tekst hebt ingevoerd, controleer je alles nog een keer en wordt de rouwbericht automatisch naar de krant gestuurd. Monuta heeft afspraken met bijna 250 huis-aan-huiskranten gemaakt. Zij nemen het bericht snel en foutloos over.

Elk einde is het begin van een mooie herinnering. Dat is waar Monuta voor staat. De mogelijkheden om het afscheid op eigen wijze in te vullen zijn groter dan ooit. Monuta maakt mensen hier bewust van, bestaat ruim 85 jaar en verzorgt jaarlijks meer dan 18.000 uitvaarten. Ervaring die Monuta gebruikt om een uniek afscheid mogelijk te maken.
terug naar overzicht