zoeken
knop: zoek
Home/

Productnieuws - 2008
plaatje: HOEZEN MET INSTOPSTROOK VOOR KOELELEMENTEN
HOEZEN MET INSTOPSTROOK VOOR KOELELEMENTEN
Geplaatst: 14 oktober 2008
plaatje: bulletMet haar producten wil Sterrenkindje bijdragen aan een Mensje-Waardig afscheid. Mari Jonker heeft vanuit deze gedachte speciale hoezen ontwikkeld met een integere uitstraling waarin de veelal opzichtige blauwe koelelementen gelegd kunnen worden tijdens het koelen van overleden baby`s.
De vraag naar deze hoezen kwam naar voren uit gesprekken met uitvaartverzorgers. In de praktijk, zo vertelde men, worden vaak de flexibele en/of harde koelelementen gebruikt omdat niet iedereen beschikt over een electrische koelinstallatie voor baby`s. Meestal worden de elementen dan ter plaatse eerst in een theedoek of luier gewikkeld en vervolgens onder het kindje gelegd. De door Sterrenkindje ontworpen hoezen zijn een waardige vervanging van deze theedoek of luier.

De hoezen van Sterrenkindje hebben een handige instopstrook aan de binnenkant waardoor de elementen op hun plaats blijven en niet rechtstreeks in contact komen met het huidje van de baby. Een lila stof met kleine print en geborduurde sterretjesrand geeft het aanzien van het koelen een verzachtende aanblik. De hoezen van Sterrenkindje kunnen compleet met koelelement in de vriezer worden gelegd.

De hoezen hebben een standaardafmeting van 18 x 30 cm, geschikt voor de meest gangbare afmeting koelelementen. Gebruikt u doorgaans koelelementen van afwijkende maat, dan kan Sterrenkindje voor u op verzoek bijpassende hoezen vervaardigen.

Prijs per zes stuks voor bovenstaande afmeting: 47,50 exclusief BTW en verzendkosten.

Alle producten van Sterrenkindje worden in eigen atelier handmatig vervaardigd en zijn met de grootste zorg voor detail afgewerkt.

Sterrenkindje
Mari Jonker
Van Swaanswijckstraat 25
2751 XM Moerkapelle
www.sterrenkindje.nl
info@sterrenkindje.nl
tel. 06-14701737

Sterrenkindje is beloond voor haar visie en producten met de Yarden Stimulans Prijs 2007.
terug naar overzicht