zoeken
knop: zoek
Home/

Productnieuws - 2008
plaatje: LICHTPUNTJE IN DONKERE TIJDEN
LICHTPUNTJE IN DONKERE TIJDEN
Geplaatst: 30 september 2008
plaatje: bulletIeder afscheid is een zoektocht naar een nieuw begin. Vind licht op je weg in donkere tijden en gedenk op een betekenisvolle manier.
Breng licht en optimisme in donkere tijden. Neem symbolisch afscheid of gedenk en laat samen met licht•je een persoonlijke boodschap voor een dierbare op. Het licht•je staat als een ster aan de hemel en geeft betekenis aan jouw herinnering.

Denken aan een dierbare doe je het hele jaar door, een leven lang. Op bijzondere dagen wil je iemand waardig gedenken. Het oplaten van een licht•je geeft je eigen ritueel hiervoor extra betekenis. Laat zien dat jouw dierbare helder schittert in je herinnering.

U kunt kiezen uit twee verschillende mogelijkheden:
U kunt de ballon oplaten met een kaartje eraan. Een busje helium waarmee u een aantal balonnen kunt vullen kan apart besteld worden.
Ook kunt u kiezen om de ballon niet op te laten, maar er een lichtgevende stick in te doen en hem met het bijgeleverde stokje in de grond te steken.

Met de speciale verpakking van licht•je -vijf ballonnen inclusief helium en vijf kaarten- kun je het hele jaar op gedenkwaardige dagen een licht.je oplaten. Voor herdenkingsbijeenkomsten waar je met z’n allen een licht•je wilt oplaten is er een speciaal pakket beschikbaar voor 100 lichtpuntjes aan de hemel. Deel je verdriet en je gedachten en verwerk samen een verlies. Creëer een zee van licht en een bron van inspiratie om samen verder te gaan. Kijk op www.samenverliesverwerken.nl voor meer informatie over de mogelijkheden en bestelinformatie.

Of je nu alleen of met z’n allen herdenkt, in stilte of tijdens een bijeenkomst... Het gaat erom dat je tijdens je zoektocht naar een nieuw begin het licht vindt op je weg. En, dat je op een persoonlijke, gedenkwaardige manier een dierbare herdenkt. Laat een licht•je op en ontdek hoe het als een nieuw begin schittert aan de horizon.

Prijzen:
Ballon 1,50
Lichtstick 14.95
Heliumbusje 49,95


Licht.je is één van de vele producten van samenverliesverwerken.nl, het online platform voor contact met en steun van lot-genoten. De gedenkballon is eenvoudig te bestellen via de website www.samenverliesverwerken.nl of verkrijgbaar via uitvaartondernemingen en crematoria.

samenverliesverwerken.nl

terug naar overzicht